На рожденния ден на Ленин с 127 гласа "за" управляващите официално погребаха илюзиите за демокрация

След едно скандално управление, изпълнено с корупция, престъпност, наглост, безотговорност и преследване на лични интереси, депутатите от БСП и ДПС най-нагло отново демонстрираха, че са хора без морал. Със 127 гласа "за", трима - "против" и без въздържали се парламентът прие отново увеличението на изборната бариера от 4 на 8 процента, върху което президентът Георги Първанов наложи вето. Това практически осигурява служебната победа и следващ мандат на управление на БСП и ДПС.

Срещу ветото на Първанов гласуваха 76 депутати от БСП, 33-ма от ДПС, четирима от "Атака", 11 от РЗС и трима независими. Съгласни с президента бяха Георги Близнашки от БСП и двама независими.

Депутатите от НДСВ, ДСБ, ОДС, БНД и "Напред" напуснаха пленарната зала и не участваха в гласуването.

Ето как демокрацията и свободният избор отстъпиха място на наглостта, корупцията и престъпността. 20 години по-късно разбираме, че диктатурата на червената партия никога не е свършвала, а е готова на всичко, за да граби от народа и да пресипва благата в хотели, яхти, бизнеси и т.н.

Ето тук можете да разгледате стартиралата кауза и да се присъедините към всички осъждащи действията на БСП и ДПС.

На 22 април 1870 г. е горен Владимир Илич Ленин. БСП поднесоха подарък към вожда и показаха своята признателност към делото му като убиха демокрацията в България.