Пропускане към основното съдържание

На рожденния ден на Ленин с 127 гласа "за" управляващите официално погребаха илюзиите за демокрация

След едно скандално управление, изпълнено с корупция, престъпност, наглост, безотговорност и преследване на лични интереси, депутатите от БСП и ДПС най-нагло отново демонстрираха, че са хора без морал. Със 127 гласа "за", трима - "против" и без въздържали се парламентът прие отново увеличението на изборната бариера от 4 на 8 процента, върху което президентът Георги Първанов наложи вето. Това практически осигурява служебната победа и следващ мандат на управление на БСП и ДПС.

Срещу ветото на Първанов гласуваха 76 депутати от БСП, 33-ма от ДПС, четирима от "Атака", 11 от РЗС и трима независими. Съгласни с президента бяха Георги Близнашки от БСП и двама независими.

Депутатите от НДСВ, ДСБ, ОДС, БНД и "Напред" напуснаха пленарната зала и не участваха в гласуването.

Ето как демокрацията и свободният избор отстъпиха място на наглостта, корупцията и престъпността. 20 години по-късно разбираме, че диктатурата на червената партия никога не е свършвала, а е готова на всичко, за да граби от народа и да пресипва благата в хотели, яхти, бизнеси и т.н.

Ето тук можете да разгледате стартиралата кауза и да се присъедините към всички осъждащи действията на БСП и ДПС.

На 22 април 1870 г. е горен Владимир Илич Ленин. БСП поднесоха подарък към вожда и показаха своята признателност към делото му като убиха демокрацията в България.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Град в полуразпад

Анализ на Христо Христов
И докато София се стяга с ремонти по булевардите за десетки милиони левове, за председателството на ЕС, в другия си край България се руши.

Всеки, който е преминавал през „Златна Добруджа“ се е взирал поне за миг в безкрайните изпъстрени в различни цветове полета. Живописните пътища обаче ни отвеждат до сърцето на този край на България – град Добрич. След като обаче подминете входната табела, с просто око може да се забележи контрастът, между добре подредените и обработени земеделски земи и състоянието на града.
Видът на улиците може да се сравни единствено с пейзажите на лунни кратери, които сме вижда по снимки от НАСА. Околовръстният път на града много трудно би могъл да бъде наречен път. Както се вижда от кадрите във видеото средната скорост, с която може лек автомобил да премине по него е не повече от 20-30 км./ч. В противен случай рискува след това да посети своя автомеханик. Именно лошото състояние на околовръстния път на града кара много то транзитно преми…

Blizoo шантажира клиентите си

Анализ на Христо Христов


Преди няколко дни всички абонати на кабелният оператор Blizoo бях изненадани неприятно със странни SMS-и. На кратко от 1 март Blizoo добави към програмните схеми на своите абонати няколко спортни канал под шапката Мтел Спорт. Това стана автоматично без потребителите да са го желали или някой да се е допитвал до тяхното мнение. С текстовите съобщения, от компанията уведомиха всички свои клиенти, че въпросните спортни канали ще бъдат безплатни за тях до края на месец март. След това всеки ще трябва да заплаща допълнително по 1.99 лв. на месец за удоволствието, че каналите му стоят в телевизионния пакет. Ако обаче клиентът не желае да ги гледа и респективно да си плаща за това удоволствие той трябва да отговори на получения SMS като изпрати своето ЕГН.

Този подход отприщи лавина от недоволство сред клиентите. От една страна те бяха ужасени от това, че получават от анонимен номер призив да си изпращат лични данни. Blizoo е регистрирана като администратор на лични да…

Парите за с. Хитрино вече се разпределят по „едни фирми”

Миналата седмица стана ясно, че за възстановяването на разрушеното с. Хитрино ще бъдат дадени 10 млн. лв. от държавата и 20 млн. лв. от Европа ще бъдат насочени към селото. Общо 30 млн. лв. ще бъдат изсипани в с. Хитрино, за да бъде възстановено то. Щетите обаче са за далеч по-малка сума. Според Владислав Горанов, жп щетите са за 1,5 млн. лв., а по актуална пазарна оценка пострадалите 26 къщи са на стойност около 500 хил. лв. Дори и да трябва те да бъдат изградени на ново то пак разходите няма да надхвърлят 2-3 млн. лв. В тази проста сметка се пита, какво ще се случва с останалите 25 млн. лв.?
Тази събота на сайта на Община Хитрино се появява директна покана към фирма "К. M. C. БЪЛГАРИЯ" ООД от град Карнобат. Поканата е подписана от зам. кмета на община Хитрино Ахмед Ахмед е със следния предмет: Демонтаж на съществуваща дограма, изработка, доставка и монтаж на нова ПВЦ и алуминиева дограма, за сгради-собственост на община Хитрино, увредени в резултат на настъпилата катастр…