Пропускане към основното съдържание

www.boykostov.org не работи, но банерите им се множат

След като партията, за която почти никой не беше чувал – Нова зора (, която забележете е и парламентарно представена благодарение на коалиция Атака), една мръсна ПР акция срещу Бойко Борисов и Иван Костов й отредиха 3-те минути слава. Въпреки, че действията й са в явен интерес единствено на управляващата БСП, от там твърдо отричат да имат връзка с тях. Странно бе обаче как анти-сайтът Борисов и Костов, който Нова зора създаде, се оказа регистриран на името на Азер Меликов, експерт по информационни технологии в политическия кабинет на Сергей Станишев и член на борда на "Информационно обслужване".

След като от ГЕРБ поискаха проверка на финансирането на партия Нова зора, а Синята коалиция обявиха, че ще съдят БСП, прословутият сайт - http://www.boykostov.org/ бе спрян. Въпреки това обаче анти-банерите на партия Нова зора, все още се ширят в най-масово посещаваните интернет сайтове (всъщност и с най-скъпо струващи полета за реклама). Всички банери водят до следния надпис - Address Not Found. Въпреки това, самият факт, че все още ги има, дава заявка, че преди парламентарните избори сайтът може отново да заработи.

Жалката истина, която научихме от партия Нова зора е проста: в политиката в България вече няма значение дали предлагаш идеи, имаш визия и квалифицирани експерти, които да управляват страната, важното е колко пари имаш (не е важно от къде са), за да злепоставиш опонентите си (не е важно това, което казваш да е истина).

Коментари

 1. Чудя се дали беше глупост този банер или гениалност.

  ОтговорИзтриване
 2. Ами най-лошата реклама, която може да има е просто да няма реклама. Целта на банерите е просто да скандализират и така да привлекат внимание, защото самата партия не може да привлече по-никакъв начин вниманието на обществото. Няма идей, няма визия, няма предизборна платформа, няма експерти. Проблемът обаче не е толкова в самата партия, а в обществото, което не търси качество, а зрелище. Не чете предизборни платформи, а жълта преса. :-)

  ОтговорИзтриване
 3. Аз не знам на кого свърши повече работа :))) Но не мога вече цяла седмица да се изчистя от тази "реклама". Уж направих всичко, каквото трябва.
  http://veselaj.blog.bg/politika/2009/06/01/pomosht-napadnaha-me-paraziti.342511

  ОтговорИзтриване
 4. http://www.boykostov.org/ не работил, но вече са на нов адрес - http://www.boykostov.info

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен5 юни 2009 г., 5:35

  Иван Костов е най-големия глупак на всички времена,не мога да разбера колко ви плащат на вас "БЛОГЪРИ" да им правите реклама!

  ОтговорИзтриване
 6. Никой не прави реклама на г-н Костов. Моето мнение обаче е, че подобни анти кампании показват единствено лошия политически материал в тази страна и трябва да бъдат забранявани със закон. Нека партиите водят дебати, основани на идеи и така да печеля избиратели.

  ОтговорИзтриване
 7. Това партиите да водят дебат е като че ли доброто предложение г-н Христов.Защото се начетохме и наслушахме на какви ли не простотии.

  ОтговорИзтриване
 8. Анонимен4 юли 2009 г., 12:08

  ББ е минало ако се кооперира с ИК ........

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Град в полуразпад

Анализ на Христо Христов
И докато София се стяга с ремонти по булевардите за десетки милиони левове, за председателството на ЕС, в другия си край България се руши.

Всеки, който е преминавал през „Златна Добруджа“ се е взирал поне за миг в безкрайните изпъстрени в различни цветове полета. Живописните пътища обаче ни отвеждат до сърцето на този край на България – град Добрич. След като обаче подминете входната табела, с просто око може да се забележи контрастът, между добре подредените и обработени земеделски земи и състоянието на града.
Видът на улиците може да се сравни единствено с пейзажите на лунни кратери, които сме вижда по снимки от НАСА. Околовръстният път на града много трудно би могъл да бъде наречен път. Както се вижда от кадрите във видеото средната скорост, с която може лек автомобил да премине по него е не повече от 20-30 км./ч. В противен случай рискува след това да посети своя автомеханик. Именно лошото състояние на околовръстния път на града кара много то транзитно преми…

Blizoo шантажира клиентите си

Анализ на Христо Христов


Преди няколко дни всички абонати на кабелният оператор Blizoo бях изненадани неприятно със странни SMS-и. На кратко от 1 март Blizoo добави към програмните схеми на своите абонати няколко спортни канал под шапката Мтел Спорт. Това стана автоматично без потребителите да са го желали или някой да се е допитвал до тяхното мнение. С текстовите съобщения, от компанията уведомиха всички свои клиенти, че въпросните спортни канали ще бъдат безплатни за тях до края на месец март. След това всеки ще трябва да заплаща допълнително по 1.99 лв. на месец за удоволствието, че каналите му стоят в телевизионния пакет. Ако обаче клиентът не желае да ги гледа и респективно да си плаща за това удоволствие той трябва да отговори на получения SMS като изпрати своето ЕГН.

Този подход отприщи лавина от недоволство сред клиентите. От една страна те бяха ужасени от това, че получават от анонимен номер призив да си изпращат лични данни. Blizoo е регистрирана като администратор на лични да…

Парите за с. Хитрино вече се разпределят по „едни фирми”

Миналата седмица стана ясно, че за възстановяването на разрушеното с. Хитрино ще бъдат дадени 10 млн. лв. от държавата и 20 млн. лв. от Европа ще бъдат насочени към селото. Общо 30 млн. лв. ще бъдат изсипани в с. Хитрино, за да бъде възстановено то. Щетите обаче са за далеч по-малка сума. Според Владислав Горанов, жп щетите са за 1,5 млн. лв., а по актуална пазарна оценка пострадалите 26 къщи са на стойност около 500 хил. лв. Дори и да трябва те да бъдат изградени на ново то пак разходите няма да надхвърлят 2-3 млн. лв. В тази проста сметка се пита, какво ще се случва с останалите 25 млн. лв.?
Тази събота на сайта на Община Хитрино се появява директна покана към фирма "К. M. C. БЪЛГАРИЯ" ООД от град Карнобат. Поканата е подписана от зам. кмета на община Хитрино Ахмед Ахмед е със следния предмет: Демонтаж на съществуваща дограма, изработка, доставка и монтаж на нова ПВЦ и алуминиева дограма, за сгради-собственост на община Хитрино, увредени в резултат на настъпилата катастр…