Пропускане към основното съдържание

Сълзи от смях

Когато гледах това се просълзих от смях, но за съжаление сълзите ми не бяха предизвикани от смеха.

Коментари

 1. хм, доста точно, за съжаление :-(

  ОтговорИзтриване
 2. Болезнено вярно пресъздадено. Комедията отстъпва на трагедията, като си дадем сметка, че тъпаците със самочувствие управляват не само БП, но и в глобален мащаб. Сега се сещам за изборите за еврокомисари - Желева, Ащън, Ферхойген...Сещам се, че избраха Бокова за шеф на Юнеско. Тоя Ибан ки Мун, ли беше, ако го подложат на публичен изпит, не знам какво ще покаже. Ами, Буш, Буш, щях да го забравя. Но, разбира се, подобни тъпаци, естествено със самочувствие, сложени на ръководни постове не са виновни. Виновни са тези, които ги слагат на тези постове, понеже са им удобни. А сега, там някакъв си Мексикански залив, някаква си планета земя - след мен и потоп...И мисля, че не трябва за това прозрение да черпим "матрял" от дейността на БП. При нас държаата е на такива основи, като почнеш от пернишкия президент, минеш през пожарникаря, физкултурника и стигнеш до последното чиновниче и в общината, всички са минали през този ИЗКУСТВЕН ПОДБОР и отговарят на критериите за некомпетентност, неителигентност, безпринципност, липса на собствено мнение и позиция и т.н.

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен1 юли 2010 г., 1:49

  Честно ли ве? А ти лично познаваш ли по- добро?

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Град в полуразпад

Анализ на Христо Христов
И докато София се стяга с ремонти по булевардите за десетки милиони левове, за председателството на ЕС, в другия си край България се руши.

Всеки, който е преминавал през „Златна Добруджа“ се е взирал поне за миг в безкрайните изпъстрени в различни цветове полета. Живописните пътища обаче ни отвеждат до сърцето на този край на България – град Добрич. След като обаче подминете входната табела, с просто око може да се забележи контрастът, между добре подредените и обработени земеделски земи и състоянието на града.
Видът на улиците може да се сравни единствено с пейзажите на лунни кратери, които сме вижда по снимки от НАСА. Околовръстният път на града много трудно би могъл да бъде наречен път. Както се вижда от кадрите във видеото средната скорост, с която може лек автомобил да премине по него е не повече от 20-30 км./ч. В противен случай рискува след това да посети своя автомеханик. Именно лошото състояние на околовръстния път на града кара много то транзитно преми…

Blizoo шантажира клиентите си

Анализ на Христо Христов


Преди няколко дни всички абонати на кабелният оператор Blizoo бях изненадани неприятно със странни SMS-и. На кратко от 1 март Blizoo добави към програмните схеми на своите абонати няколко спортни канал под шапката Мтел Спорт. Това стана автоматично без потребителите да са го желали или някой да се е допитвал до тяхното мнение. С текстовите съобщения, от компанията уведомиха всички свои клиенти, че въпросните спортни канали ще бъдат безплатни за тях до края на месец март. След това всеки ще трябва да заплаща допълнително по 1.99 лв. на месец за удоволствието, че каналите му стоят в телевизионния пакет. Ако обаче клиентът не желае да ги гледа и респективно да си плаща за това удоволствие той трябва да отговори на получения SMS като изпрати своето ЕГН.

Този подход отприщи лавина от недоволство сред клиентите. От една страна те бяха ужасени от това, че получават от анонимен номер призив да си изпращат лични данни. Blizoo е регистрирана като администратор на лични да…

Парите за с. Хитрино вече се разпределят по „едни фирми”

Миналата седмица стана ясно, че за възстановяването на разрушеното с. Хитрино ще бъдат дадени 10 млн. лв. от държавата и 20 млн. лв. от Европа ще бъдат насочени към селото. Общо 30 млн. лв. ще бъдат изсипани в с. Хитрино, за да бъде възстановено то. Щетите обаче са за далеч по-малка сума. Според Владислав Горанов, жп щетите са за 1,5 млн. лв., а по актуална пазарна оценка пострадалите 26 къщи са на стойност около 500 хил. лв. Дори и да трябва те да бъдат изградени на ново то пак разходите няма да надхвърлят 2-3 млн. лв. В тази проста сметка се пита, какво ще се случва с останалите 25 млн. лв.?
Тази събота на сайта на Община Хитрино се появява директна покана към фирма "К. M. C. БЪЛГАРИЯ" ООД от град Карнобат. Поканата е подписана от зам. кмета на община Хитрино Ахмед Ахмед е със следния предмет: Демонтаж на съществуваща дограма, изработка, доставка и монтаж на нова ПВЦ и алуминиева дограма, за сгради-собственост на община Хитрино, увредени в резултат на настъпилата катастр…