Deskforce е новото име на софтуерната компания Innitel


Innitel, водещ доставчик на иновативни софтуерни решения за кол центрове, който стъпи и на българския пазар в началото на 2017 г., сменя името си на Deskforce.

Естественият растеж на нашата компанията през последните години доказа ефективността на бизнес модела ни. Днес вече сме в позиция да предложим дългосрочна добавена стойност на клиентите си. Deskforce, нашето ново име и визуална идентичност, позволяват да присъстваме на пазара по начин, който по-добре отразява кои сме ние като компания и какви са ценностите, които ни мотивират за всичко, което правим. Те ни дават основа, за да продължим пазарното си развитие и да постигнем целта си за 100 % ръст на приходите през 2018 г.” – обяснява Ели Рубин, изпълнителен директор на Deskforce.

Даниел Любитц, директор по техническите въпроси, допълва: “С развитието на своите първокласни телекомуникационни услуги, Deskforce навлиза в сферата на изкуствения интелект, машинното обучение и автоматизацията в кол центровете. Предвиждаме растежът ни да продължи, благодарение на комуникационни решения в реално време, използващи облачни технологични модели, които предоставяме на кол центрове и малки и средни фирми, защото те увеличават продуктивността на служителите в отделите по продажба и поддръжка.

Новата идентичност стана факт едновременно с обявяването на Deskforce, доскоро Innitel, за една от най-бързо развиващите се технологични компании в Израел от престижната класация The Deloitte Technology Fast 50. Включването на Deskforce в класацията се дължи на впечатляващия растеж на компанията от 710 % за изминалите четири години.

Deskforce е самофинансиращ се стартъп, базиран в Йерусалим, Израел, който в началото на 2017 г. откри офис в София. Компанията предоставя на бизнеса цялостна екосистема от софтуер, основан на облачните технологии, който консолидира бизнес процесите и повишава ефективността на отделите за връзки с клиенти.