Предимствата на мобилното ERP

Новини

Мобилността и ефективността на разходите доведоха до това много фирми да изберат мобилни устройства, а не традиционните настолни системи. ERP технологията се адаптира, за да отговори на нуждите на тези, които искат да бъдат част от новата свързана екосистема 

Какви предимства дава тази технология?

ERP технологията предлага по-бързи решения. Управлението на данните, както всички знаем, е крайъгълният камък на бизнес света. Не информираността за дейностите и сделките, които се извършват във всеки един момент, може да има отрицателно въздействие върху производителността. Мобилната ERP предоставя на потребителите пряк достъп до бизнес данни, което води до по-добри решения и по този начин до подобряване на ефективността.

Друго предимство на ERP са ефективните работни потоци

Успешното управление на работен процес обикновено изисква стратегическо планиране и сътрудничество. Мобилната ERP опростява още повече целия процес, като изпрати известия, за да информира екипа ви, че има някаква задача в очакване на одобрение, така че те да могат да реагират своевременно чрез мобилното си устройство. В резултат на това всички задачи – от одобряване на експертни доклади до обработка на поръчки или всяка друга операция, изискваща одобрение – се изпълняват на момента.

Подобрени резултати от търсенето

Това е един от “проблемите” на съвременната, цифрова ера. Хората намират информацията, от която се нуждаят чрез търсачките. В крайна сметка е по-лесно за всеки да напише въпрос след което да провери показаните резултати. И когато една система или решение, което използваме, не предоставя тази функционалност, това е наистина разочароващо. Съвременните ERP решения осигуряват подобрена функционалност на системата, което позволява на потребителите лесно да откриват това, което търсят. Накратко, потребителите на мобилни ERP решения имат достъп до данните, от които се нуждаят на момента.

ERP технологията може да ви направи по-конкурентноспособни. 

Мобилните ERP решения предлагат важно конкурентно предимство, тъй като потребителите могат да актуализират своите клиенти в реално време. Тези, които работят в движение, не трябва да се връщат в офиса, за да имат достъп до необходимата информация. В резултат на това можете да спестите време и в същото време значително да подобрите качеството на услугите си.

Освен това вашите служители стават по-продуктивни, тъй като мобилните им устройства им позволяват да работят, докато пътуват, присъстват на конференция и т.н. като по този начин минимизират загубата на време и необходимостта от физическо.

Пример за това е SoftOne’s Bulgaria Soft1 Cloud ERP Series 5 предлага подобрени облачни технологии и възможности за мобилност на предприятията, което дава позволява на бизнеса да започне своята дигитална трансформация.

Всички знаем, че можем да бъдем по-продуктивни, особено когато мобилните ни устройства ни позволяват да работим по време на пътуване, присъствие на конференция или семинар, като по този начин минимизираме загубата на време и необходимостта да присъстваме физически в офиса.