www.boykostov.org не работи, но банерите им се множат

След като партията, за която почти никой не беше чувал – Нова зора (, която забележете е и парламентарно представена благодарение на коалиция Атака), една мръсна ПР акция срещу Бойко Борисов и Иван Костов й отредиха 3-те минути слава. Въпреки, че действията й са в явен интерес единствено на управляващата БСП, от там твърдо отричат да имат връзка с тях. Странно бе обаче как анти-сайтът Борисов и Костов, който Нова зора създаде, се оказа регистриран на името на Азер Меликов, експерт по информационни технологии в политическия кабинет на Сергей Станишев и член на борда на "Информационно обслужване".

След като от ГЕРБ поискаха проверка на финансирането на партия Нова зора, а Синята коалиция обявиха, че ще съдят БСП, прословутият сайт - http://www.boykostov.org/ бе спрян. Въпреки това обаче анти-банерите на партия Нова зора, все още се ширят в най-масово посещаваните интернет сайтове (всъщност и с най-скъпо струващи полета за реклама). Всички банери водят до следния надпис - Address Not Found. Въпреки това, самият факт, че все още ги има, дава заявка, че преди парламентарните избори сайтът може отново да заработи.

Жалката истина, която научихме от партия Нова зора е проста: в политиката в България вече няма значение дали предлагаш идеи, имаш визия и квалифицирани експерти, които да управляват страната, важното е колко пари имаш (не е важно от къде са), за да злепоставиш опонентите си (не е важно това, което казваш да е истина).